Etusivu   |   Facebook

Salpausselän Vinttikoirakerho Ry - EtusivulleSalpausselän Vinttikoirakerho Ry

Esittely

Salpausselän Vinttikoirakerho ry on Suomen vanhin vinttikoirakerho. Yhdistyksen kotipaikka on Lahti, mutta jäsenistömme on levittäytynyt ympäri Suomea, aina Helsingistä Ouluun ja Turusta Lappeenrantaan saakka.

Kaikki jäsenemme eivät omista vinttikoiraa, vaan ovat vinttikoirien ystäviä tai heidän koiransa käyttäytyvät hyvin vinttikoiramaisesti. Salpausselän Vinttikoirakerho ry on paitsi Salpausselän kennelpiirin jäsen, myös Suomen Vinttikoiraliiton yhdistysjäsen.

Järjestämme silloin tällöin näyttelyitä, näyttelyharjoituksia mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan. Pääpaino kerhomme koulutuksilla on kuitenkin ollut juoksuharjoituksissa, joita järjestämme kesäaikaan. Niissä käyvät säännöllisesti myös muut kuin vinttikoirat. Olemme järjestäneet maastojuoksu- ja ratajuoksukilpailuja. Olemme myös mukana kaverikoiratoiminnassa Lahden alueella.

Jos haluat liittyä vauhdikkaaseen vinttikoiraporukkaan, otathan yhteyttä jäsensihteeriimme (yhteystiedot hallituksen sivulla). Jäsenmaksumme on vain 10 €/vuosi, ja perhejäsenyys on ilmaista. Lehteä julkaisemme kaksi kertaa vuodessa ja kaikki järjestämämme koulutus on jäsenille ilmaista.

Vinttikoiran kanssa harrastaminen on erittäin monipuolista, vauhdikasta ja mukaansatempaavaa! Meillä on mukava porukka, tervetuloa mukaan!

 

www.ssvk.fi | Copyright © 2009-2023 Salpausselän Vinttikoirakerho ry | Toteutus marikoo.com
Tämä sivu päivitetty 19.06.2018 | Tietoa sivustosta | Sivukartta