Etusivu   |   Facebook

Salpausselän Vinttikoirakerho Ry - EtusivulleSalpausselän Vinttikoirakerho Ry

Vuoden voittajat

Salpausselän Vinttikoirakerho jakaa vuosittain jäsenten koirille kolme voittajatitteliä: Vuoden Näyttelykoira, Vuoden Maastojuoksija ja Vuoden Ratajuoksija. VSP-titteleitä ei jaeta. Kansiot ja pokaalit on korvattu diplomeilla ja kerhon nettisivuille laitettavilla voittajien kuvilla ja tiedoilla vuoden 2011 syyskokouksen päätöksen mukaisesti. Käytössä ovat myös Harrastajakiertopalkinto ja Puheenjohtajan Pytty, joiden jakamisesta päättävät puheenjohtaja ja johtokunta tarpeen mukaan.

Vuosi 2011

Salpausselän Vinttikoirakerhon Vuoden voittajat -säännöt

Vuoden Näyttelykoira

Vuoden Näyttelykoira-tittelistä voivat kilpailla kaikki Salpausselän Vinttikoirakerhon jäsenten vinttikoirat, (rodut, joilla on oikeus osallistua SVKL:n hyväksymiin juoksukilpailuihin). Jäseneksi on oltava liitytty viimeistään kilpailuvuoden toukokuun viimeiseen päivään mennessä. Pistelaskussa huomioidaan 5 parhaisiin pisteisiin oikeuttavaa näyttelytulosta virallisista näyttelyistä Suomessa ja ulkomailla kilpailuvuoden aikana (ei siis pentunäyttelyitä tai -luokkia). Ulkomaiset tulokset tulee olla tarkastettavissa kyseisen maan kenneljärjestön nettisivuilta.

Tulokset ilmoitetaan pisteiden laskijalle (sihteeri tai johtokunnan jäsen, jonka omistama koira ei osallistu Vuoden Näyttelykoira -kilpailuun) kilpailuvuotta seuraavan vuoden helmikuun loppuun mennessä. Tuloksia varten tulee ilmoittaa koiran virallinen nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika, omistaja, sekä pistelaskuun vaikuttavat näyttelytulokset rodun osallistujamäärät mukaan lukien.

Narttujen ja urosten pisteistä tehdään yhteinen lista. Suuriman pistemäärän saanut koira voittaa Vuoden Näyttelykoira -tittelin. Pisteet saa vain korkeimman sijoituksen mukaan/näyttely. Mikäli kaksi koiraa saa saman pistemäärän, tittelin saajan ratkaisee arpa. Kerhon nettisivuille lisätään kuitenkin molempien koirien kuva ja tiedot.

Pisteet rodun osallistujamäärä 1-10

Pisteet rodun osallistujamäärä 11-20

Pisteet rodun osallistujamäärä 21-30

Pisteet rodun osallistujamäärä 31-40

Pisteet rodun osallistujamäärä >40

Sijoitus

14

17

20

23

26

BIS1

13

16

19

22

25

BIS2

12

15

18

21

24

BIS3

11

14

17

20

23

BIS4

10

13

16

19

22

RYP1

9

12

15

18

21

RYP2

8

11

14

17

20

RYP3

7

10

13

16

19

RYP4

6

9

12

15

18

ROP

5

8

11

14

17

VSP

4

7

10

13

16

PU/PN2

3

6

9

12

15

PU/PN3

2

5

8

11

14

PU/PN4

SSVK:n järjestämästä erikoisnäyttelystä saa pisteitä KV-näyttelyn pisteytyksen mukaan.

Vuoden Maastojuoksija

Tittelistä kilpailevat kaikki kerhomme jäsenten koirat, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan virallisiin vinttikoirien maastojuoksukilpailuihin ja joiden tulokset on kilpailuvuotta seuraavan vuoden helmikuun loppuun mennessä ilmoitettu kerhomme sihteerille.

Pistelasku

Kotimaiset maastojuoksukilpailut: Jokaisesta hyväksytystä (150 pist.) juoksusuorituksesta 1 piste Jokaisesta hyväksytystä (150 pist.) finaalijuoksusta 1 piste lisää Sijoituksesta kolmen parhaan joukkoon 1 piste lisää (tätä pistettä ei saa, jos finaalissa on koiria 5 tai vähemmän). Voitosta lisätään 1 piste. Sertifikaatista tai SA:sta lisätään 1 piste

Eli jos koira voittaa normaalin maastojuoksukilpailun, se saa 4 pistettä. Jos se voittaa kilpailun, jonka finaalissa on vain viisi koiraa, se saa 3 pistettä tai jos se tulee toiseksi kilpailussa, jonka finaalissa on vain viisi koiraa, se saa 2 pistettä.

Suomenmestaruuskilpailut:
Koira saa normaalien maastojuoksukilpailujen pisteet kerrottuna kahdella. Pistelaskun suorittaa kerhon sihteeri tai sellainen hallituksen jäsen, jonka koira ei kilpaile tästä tittelistä. Koira, jolla on eniten pisteitä, on voittaja. Jos pisteet menevät tasan, ratkaisee ensisijaisesti voittojen määrä, sitten kakkossijojen määrä jne.

Ratajuoksijakiertopalkinto

Tittelistä kilpailevat kaikki kerhomme jäsenten koirat, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan virallisiin vinttikoirien ratajuoksukilpailuihin ja joiden tulokset on ilmoitettu kilpailuvuotta seuraavan vuoden helmikuun loppuun mennessä kerhomme sihteerille.

Pistelasku

Normaaleissa sijoituslähdöissä:
Koira saa pisteitä oheisen taulukon mukaisesti. Koira voi saada pisteitä vain yhdestä lähdöstä/päivä. Jos koira on juossut useamman lähdön saman päivän aikana, se saa pisteet parempiin pisteisiin oikeuttavan lähdön mukaan.

Sijoitus

1

2

3

6 koiraa / lähtö

3 pist.

2 pist.

1 pist.

5 koiraa / lähtö

2 pist.

1 pist.

0 pist.

4 koiraa / lähtö

1 pist.

0 pist.

0 pist.

Käyttövalioajasta lisätään 1 piste.

Arvokilpailut: SM, Tähtisprintteri, PM ja Kuninkuus:
A-finaalissa juosseet koirat saavat sijoituslähtöjen mukaiset pisteet lisättynä 3 pisteellä. B-finaalissa juosseet koirat saavat sijoituslähtöjen mukaiset pisteet lisättynä 2 pisteellä. Muista finaaleista sekä alku- ja välieristä koira saa sijoituslähtöjen mukaiset pisteet. Koira saa pisteitä kuitenkin vain yhdestä lähdöstä/päivä. Pisteet tulevat siitä lähdöstä, joka oikeuttaa koiralle paremmat pisteet.

Pistelaskun suorittaa kerhon sihteeri tai sellainen hallituksen jäsen, jonka koira ei kilpaile tästä kiertopalkinnosta.

Koira, jolla on eniten pisteitä, on voittaja. Jos pisteet menevät tasan, ratkaisee ensisijaisesti voittojen määrä, sitten kakkossijojen määrä jne.

^ Ylös

 

www.ssvk.fi | Copyright © 2009-2023 Salpausselän Vinttikoirakerho ry | Toteutus marikoo.com
Tämä sivu päivitetty 20.06.2018 | Tietoa sivustosta | Sivukartta