Etusivu   |   Facebook

Salpausselän Vinttikoirakerho Ry - EtusivulleSalpausselän Vinttikoirakerho Ry

Sihteerin esittely


Kuka?
Olen Katarina Hägg, 34-vuotias. Muutin Lahteen 2015 pääkaupunkiseudulta, mutta olen kotoisin Tampereelta. Helsinkiin muutin opiskelemaan kotieläinten jalostustiedettä. Työskentelen Hollolassa VikingGeneticsillä jalostusagronomina.

Omistatko koiraa?
Kyllä, kotona on kaksi etnankoiraa (ent. Cirneco dell'etna). Tutustuin rotuun vuonna 2008 Wienissä, jonne olimme Inka Luomanmäen (Kennel Iosono) kanssa tulleet vaihtoon samaan aikaan. Sain Wienissä tutustua Inkan koiraan ja cirneco jäi vahvasti mieleen. Tutustuminen jatkui Suomessa.

Vappuna 2014 syntyi odotettu narttu Iosono Marisla (Sissi), joka on ensimmäinen oma koirani. Haaveena oli saada kiva harrastuskoira. Sissin kaveriksi muutti kaksi vuotta sitten toinen narttu Marislas' Divinita (Geris). Isäni kotona on ollut kaksi afgaania ja 6 metsästyslinjaista irlanninsetteriä. Nyt enää 7-v Ecco poika.

Harrastatko jotain koirien kanssa?
Sissi osoitti jo pentuna kovaa viettiä ja päätimme käydä vieheellä kokeilemassa. Sillä tiellä ollaan. Yllätys se ei ole, sillä Sissin emä on ollut todella kova ja tarkka juoksija. Viime kesänä Sissi sai tittelit CVM-17, DVM-17 ja FI KVA-m. Suomi cup pisteissä 2017 olemme sijalla 1. Sissi juoksi myös ensimmäisen 280m sijoituslähdön ja sai sertin. Ensi kesänä olisi tarkoitus juosta mahdolisesti enemmän myös radalla. Geris bedytoi Vaasan maastoissa syksyllä saaden sertin. Geriksen kanssa olisi tarkoitus maastolla lisää. Juoksemisen lisäksi käymme välillä agilityssä, ja se onkin tytöistä super kivaa ?? Näyttelyissäkin käydään aina välillä. Muuten köllitään kotona ja leikitään vetoleikkejä.

Harrastelen koiran innostuksen mukaan, tärkeintä on pitää hauskaa ja mahdollisesta menestyksestä juodaan aina shampanjaa.

Mitä muuta puuhaat?
Olen heppatyttö pienestä pitäen ja hiihtämässä käyn aina kelien salliessa. Omistan myös kaksi lehmää, jotka tekevät uraa maidontuottajina Lammilla.

Katsotaan, mitä kivaa keksitään vinttikoirakerhon toimintaan.

Nähdään!


 

www.ssvk.fi | Copyright © 2009-2024 Salpausselän Vinttikoirakerho ry | Toteutus marikoo.com
Tämä sivu päivitetty 19.06.2018 | Tietoa sivustosta | Sivukartta